Nytt Bankgiro

Tillsammans med Mark Redovisarna AB sker från Oktober månads avier inebetalning DIREKT på vårat eget Bankgiro.

Som ni säker uppmärksammat så ändradedes bankgironumret för inbetalning av månads avierna från och med oktobermånad 2021.

Klientmedelskonto & Bankgirokonto

Tidigare har vi betalat in till ett klientmedelskonto och Redovisarna har sedan några dagar in på aktuell månad fört över inbetalningarna på vårt bankkonto, ibland har man fått göra denna transaktion flera gånger på grund av sena inbetalningar.
Numera så sker inbetalningar på vårt (sedan gammalt) BG konto och pengarna kommer på så sätt oss tillhanda samma dag eller dagen efter inbetalning. 

Inkörningsproblem

Tydligen är det inkörningsproblem för några medlemmar med att ange OCR-nummer. Dock är det är viktigt att ange korrekt OCR-nummer vid betalning för att minska risken för påminnelser och kravavgifter. Det går att ange OCR-nummer om man börjar med text ex. OCR-nr 58000......, det viktiga är att rätt OCR-numret för rätt månadsavi och månad anges. Förhoppningsvis kommer detta BG-strul att lösa sig inom den närmaste månaden.
För er som har autogiro så behöver ni inte göra något, det sker en manuell överföring under den första månaden, sedan skall även dessa förhoppningsvis föras över direkt till vårat bankkonto.