Nya entrédörrar

Måndag 29/11 kl. 07:00 påbörjas arbetet med att byta våra entrédörrar.

Thoruns har i dag (onsdag 24/11) meddelat att måndag 29/11 med början klockan 07:00 börjar de byta ut våra entrédörrar. Det kommer kunna bli lite stök under tiden byten sker. Vi har inte fått någon exakt tidsplan men de räknar med att klara av bytena på 1-2 dagar. Kan också bli lite stök med lås då vi måste få de gamla låsen urkopplade och elen bortkopplad för att sedan kopplas in på nytt när monteringen är klar. Det kan hända att Thoruns får återkomma efter det att gjutning av golvet (se nedan) skett för att sätta täcklist utanför mot de stenplattorna.

Kan vara så att dörrarna kommer vara helt låsta eller helt upplåsta under kortare tid då bytet sker, iså fall får man öppna med nyckel. Vi kommer se till att någon kommer passa postutdelningen eller på något sätt släppa in dem om dörrarna är låsta.

Redan torsdag 25/11 (förmiddagen) kommer en entreprenör och börjar förarbetet genom att ta bort plattorna innanför dörren samt bila rent runt och under tröskeln till dörrarna. När dörrarna är bytta kommer samma företag tillbaka och fyllnadsgjuter golvet mot dörrtröskeln och där man varit tvungen bila bort på grund av sprickor. Sedan skall de lägga nya plattor innanför entrén fram till steget i trappan.

Hoppas ni har överseende med eventuell uppkomna problem, men vår förhoppning är att allt kommer gå problemfritt.