Medlemsundersökning förbättringsåtgärder

Dags för medlemsundersökning beträffande önskemål om förbättringsåtgärder.

Styrelsen har ansvar för föreningens ekonomi och utveckling samt att enligt stadgarna främja medlemmarnas ekonomiska intressen.

Styrdokument

Som hjälp har styrelsen för BRF Skålen utöver en årlig upprättad budget ett antal styrdokument eller planer. 2019 beslutades om en verksamhetsplan och tillsammans med föreningens underhållsplan (beslutad april 2022) är den grunden för föreningens utveckling. Planerna gäller tills vidare och styrelsen fattar beslut om ändringar och redigering av dessa efter behov. 

Verksamhetsplan & Underhållsplan

I vår verksamhetsplan finns inskrivet att föreningen ska ha en väl fungerande medlemsdemokrati där medlemmarnas intressen och önskemål skall styra utvecklingen av föreningen. Medlemmar ska vara väl informerade om föreningens verksamhet och känna ekonomisk trygghet.

I verksamhetsplanen finns även angivet om att föreningens underhåll skall ske löpande efter en flerårig underhållsplan. Målet är att genom kontinuerligt underhåll: minska risken för Oväntade utgifter samt öka trivseln.

I planen finns angivet exempel på tänkbara utvecklingsprojekt och att det bör finnas en flerårig utvecklingsplan med angivna projekt för en långsiktig ekonomisk o fysisk trygghet o trivsel.

Tidigare undersökningar

2017 och 2019 gjordes de senaste undersökningarna. i nedanlänk kan ni se medlemmarnas önskemål, utförda önskemål eller planer kring önskemålen.  Undersökning föreningsmedlemmar Underhåll.pdf

Enkäten

Föreningen önskar nu att varje medlem/lägenhet markerar med X  (eller om man vill rangordnar 1-6, maximalt 6 st. önskemål) För att planen skall vara greppbar håller vi det till totalt sex önskemål. Längst ner på enkäten kan ni ange maximalt tre egna/nya önskemål
Du behöver inte fylla i 6 alternativ, finner färre önskemål vara tillräckligt så räcker det. Lägg sedan enkäten i föreningens postbox i B-uppgången senast den 2 /4 2022. Till
ENKÄTEN