Gott Nytt År

Brf Skålens styrelse önskar alla medlemmar med familj en GOTT NYTT ÅR och summerar det gångna året 2020.

Så hastigt flydde åter ett år 
med dagar som växlats
till minnen,
några med klarhet som från i går
har mejslats med fasthet
i sinnen

/Holger Nilsson/

Tänkte att denna dikt av Holger Nilsson kan spegla det gångna året . Vi har alla präglats och blivit påverkade av pandemin med gällande restriktioner. Inför kommande får vi räkna med att fortsatt anpassa och förhålla oss till olika restriktioner samt ta hänsyn och ansvar för att hindra smittspridning. Vi planerar därför bland annat att hålla vissa möten digital under året.

Kort summering

Under året har vi låtit justera samt säkra upp balkongerna, den lösning vi valde blev mycket billigare än budgeterat. Vi har också målat överliggaren på staketet utmed gång/cykelbanan. Vi fick också lov att reparera en trasig ventil till ett ställdon. En ny energideklaration har utförts och två nya medlemmar har tillkommit till föreningen.  Sedan har NCC och Region Södermanland blivit klara med renoveringen av gröna huset, mu väntar vi bara på att det skall flytta in nya i huset.  Föreningsstämman fick hållas utomhus i lätt duggregn men det funkade det också. Slutligen har vi planterat lite vårlökar som förhoppningsvis kommer att sprida lite vårgrönska nästa år.

Kommande år

Ekonomin är god, bokslutet pekar på ett överskott högre än budgeterat. Vi ökar på kassan och tar med överskottet in i 2021 års budget där vi planerar att byta entré portar, måla nedre balkongerna och fixa till stenpartiet på framsidan. Vi skall också utreda samt titta över vårt Kollektiva TV avtal som vi har med Bild AT.

Föreningen fyller också 30 år i höst och vi planerar hålla en jubileumsfest den 28/8 och hoppas på att kunna genomföra den som planerat.

För att läsa mer detaljerat se under INFO  och Jubileumsfest.