Föreningsfest(er)

70år - 35år - 30år Det finns (alltid) en anledning till att fira. Fastigheten byggdes 1949 och inflyttning skedde 1950 (70år). Föreningen registrerades 86-01-01 och köptes av HSB samma dag (35år). BRF Skålen bildades som nuvaranade föreningen samt köpte fastigheten av HSB 91-08-30 (30år)

Förra årets föreningsfest på kvällen efter föreningsdagen blev mycket uppskattad, vi hade tänkt något liknande i år men men men...som ni alla förstår så får vi skjuta på de planerna.
Vi har ändå tänkt att bjuda på någon form av förtäring i samband med föreningsdagen lördagen den 17/10, vad det blir och hur vi löser det får anstå till dagarna närmast då vi möjligen kan spå vädret.  Planerna är att vi skall hålla det utomhus.

När vi sedan kommer till nästa år så kan vi redan nu berätta att det planeras för ett 30års kalas, troligen kring månadsskiftet augusti - september 2021. Budget och planering för nästa år är inte lagda men vi har lyft tanken och skulle vilja göra något liknande som förra året, kanske utomhus i partytält, med mat, dryck och musik.

Vi åter kommer mer om dessa planer senare. Kanske vi borde tillsätta en kalaskommitté.